De barre gaander

Een barre gaander?

Knalrode binnenverlichting, ramen vol met sjaaltjes, vlaggen en naamborden, buitenom toeters, lampen en michelinpoppen, oorverdovend lawaai uit de open pijp, op links en doorrrrrr enz enz enz? Zijn dit de kenmerken van een barre gaander? OK! Dan ben ik dus geen barre gaander. Noem mij dan maar gewoon vrachtwagenchauffeur, ik rijd met een super originele DAF XF450 SpaceCab “Low-Deck” in een groene kleur van Oegema Transport en achter mn ‘kar’ is meestal een ‘Mega-trailer’ te vinden.

Nee, ik ben geen barre gaander zoals hierboven omschreven maar als bare gaander synoniem is voor vrachtwagenchauffeur ……. ja dan ben ik natuurlijk ook een barre gaander 😉

Het werk van een barre gaander/vrachtwagenchauffeur, hoe en wat…….

Wat maakt een vrachtwagenchauffeur nu allemaal mee tijdens zijn werk en onderweg? 

Ik probeer van alle kanten een vlog te maken, van sommige werkzaamheden en bij veel klanten kan of mag ik niet vloggen omdat het tegenwoordig vaak verboden is om foto’s en of films te maken. Daarnaast rijd ik veel ‘vast’ werk, wat inhoudt dat ik veel hetzelfde werk uitvoer, meestal rijd ik voor Wavin BeNeLux daarom zie je op mijn vlogs veel buizen en kranen.

Maar ik zou zeggen kijk zelf eens rond in deze playlist ‘Vrachtwagenchauffeur, hoe en wat?’ en laat je verrassen.

Heb je tips of leuke ideeën? laat het me dan weten!

Voorblad editie 11-2018
Truckstar

Pagina 1 & 2
Truckstar

Pagina 3 & 4
Truckstar

Daniël Kroezen
Sternbosweg 1

7864 TM Zwinderen
info@danielkroezen.nl