Mijn loopbaan

 

Momenteel werk ik als Benelux vrachtwagenchauffeur bij Oegema Transport in Dedemsvaart.
Samen met een kleine groep collega’s vormen wij, binnen Oegema de afdeling “Wavin rijders”, de meeste collega’s rijden met “low-deckers” en met een mega trailers erachter zodat we optimaal gebruik maken van de ruimte.

  Oegema Transport is een groot transport bedrijf en kan daardoor veel klanten in verschillende sectoren van dienst zijn. Bij Oegema Transport werken meer dan 400 mensen, hebben hun eigen warehouse (in 2018 een opslagcapaciteit van 20.000 m2), eigen garage met eigen servicebussen voor hulp onderweg en twee wasstraten van maar liefst 35 meter waarvan één geheel geautomatiseerd.

 

Kortom een perfect bedrijf om veel ervaring op te doen, voor meer informatie klik je hier.

 

Juni 2018 – februari 2020 JOBTRANS

In de functie als leerling vrachtwagenchauffeur

Er zijn mensen die, na het verliezen van hun baan, de kans krijgen zich te richten op andere uitdagingen. Dit verhaal gaat echter over iemand die al een toffe baan heeft. Toch koos hij voor een carrièreswitch. Dit is de eerste blog over het omscholingstraject van Daniël Kroezen.

Ik kan eigenlijk zeggen dat ik heel tevreden ben over alles. Als adviseur/inspecteur van OBN (Ongedierte Bestrijding Nederland) heb ik een mooie baan, een auto van de zaak, veel vrijheid en niemand die in mijn nek hijgt. Leuke collega’s, leuke klanten, leuk gezin. Wat wil een mens nog meer? Toch heb ik diep van binnen nog een andere droom. Als kleine jongen wilde ik altijd al vrachtwagenchauffeur worden, net als mijn vader en mijn oom Rini……lees meer op werkbladmagazine.nl

Mei 2013 – Juni 2018 Ongedierte Bestrijding Nederland BV

In de functie als adviseur

Het onderhouden van contacten met (potentiële) opdrachtgevers op strategisch en tactisch niveau. Bevoegd om bij opdrachtgevers controles uit te voeren op de uitvoering van de bestrijding en op bouwkundige en hygiënische aspecten m.b.t. de plaagdierenbestrijding.

O.B.N. zet zich in heel Nederland in voor de beheersing van plaagdieren bij zakelijke en particuliere opdrachtgevers.

Wij bedienen ons van Integrated Pest Management (IPM) door onder andere:
Preventie – wering
Analyse – inspecties & rapportages
Diagnose – determinatie in eigen beheer

Onze hoofdactiviteit is de beheersing van plaagdieren, met als onderdelen de preventie, analyse, diagnose en bestrijding van plaagdierbesmettingen.

Daarnaast voeren wij werkzaamheden uit op het gebied van hygiëne en HACCP, beide door middel van inspecties. Tevens voert O.B.N. in eigen beheer weringswerkzaamheden uit (knaagdieren, steenmarters en vogels).

2003 – december 2015 DeEnigeEchte.nl

Eigenaar

Netwerker, ik stel mijn netwerk aan u beschikbaar of u nu een accountant, interieur inrichter, vervoerder, incassobureau, reclamebureau, ICT’er, WiFi specialist, een bedrijf voor relatiegeschenken zoekt, mail mij en ik stel u aan hun voor.

 

April 2013 – November 2015 FiberGear.nl

Eigenaar

FiberGear.nl webshop levert producten die zorg dragen voor hoogwaardige draadloze datacommunicatie. Leverancier voor de ICT’er.

 

Maart 2012 – Maart 2013 WieVie

Mede eigenaar

WieVie is gespecialiseerd in het aanleggen van grote en complexe Wi-Fi netwerken bij bedrijven, gedeelde bedrijfspanden, winkelcentra en ook outdoor zoals campings, jachthavens, boerderijen etc. Het gaat hierbij meestal om veel gebruikers (meer dan 50) of grotere oppervlaktes (meer dan 10.000m2). Uiteraard kunnen we ook in minder complexe situaties u voorzien van stabiel Wi-Fi netwerk die voldoet aan uw behoeften!

Verantwoordelijk voor continuïteit, winstgevendheid, ondernemingsstrategie, nationale marktpositie, leveringskwaliteit, bedrijfsimago en nationaal relatienetwerk.

 

December 2009 – Maart 2012 Current Connect

In de functie als sales- & marketingmanager

Verantwoordelijk voor de verkoop van producten en diensten in de glasvezelsector en gaf leiding aan een team van verkopers.
Tevens aanspreekpunt voor diverse opdrachtgevers oa Reggefiber, Kixk XL, Concepts ICT Leibrandt, Solcon en XMS.

Voor meer info over mijn loopbaan? Kijk dan op LinkedIn

Voorblad november 2018
Truckstar

1e 2 pagina’s
Truckstar

2e 2 pagina’s
Truckstar

Zoek je contact of wil je reageren?

Daniël Kroezen
Sternbosweg 1
8764 TM  Zwinderen
+31653881890
info@danielkroezen.nl

Of vul hieronder je gegevens in.

 

6 + 1 =